קוביות חלווה וקוקוס מקמח כוסמין לבן
אסטלה
אפייה: תבנית סיליקון בצורת קוביות, 150 מעלות, 12-10 דקות
לשטרויזל
70 גרם קמח כוסמין לבן (אפשר גם קמח כוסמין מלא 100% או קמח כוסמין 70% מנופה) מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
70 גרם חמאה קרה בקוביות
70 גרם סוכר חום דמררה
לקוביות חלווה-קוקוס
100 גרם ממרח חלווה-קוקוס
40 גרם סירופ גלוקוז מומס
קוקוס טחון לקישוט
אופן ההכנה
מכינים את השטרויזל:
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים יחדיו את כל החומרים עד שמקבלים תערובת פירורית.
מעבירים למגש עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות כ-12-10 דקות עד שמתקבל גוון זהוב.
מקררים היטב.
מכניסים את השטרויזל המוכנים יחד עם ממרח החלווה-קוקוס וסירופ הגלוקוז לקערת ומערבבים את החומרים יחד עד לאיחוד.
משטחים בתבנית סיליקון בצורת קוביות ומקררים היטב.
מחלצים מהתבנית וטובלים בקוקוס טחון.
אפשר להגיש בניירות אריזה צבעוניים.